1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express):

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.verdi-dance.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time). Στην διαδικασία αυτή, η www.verdi-dance.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.verdi-dance.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 

2. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία απευθείας στον υπάλληλο της εταιρείας  courier κατά την παράδοση της.  Χρέωση αντικαταβολής 2,00€ ανά παραγγελία .

3.Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο στο email : info@addstyle.gr.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί σε 5 διάστημα ημερών από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα στο λογαριασμό της εταιρείας μας στην EUROBANK το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Τραπεζικός λογαριασμός  EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού:0026.0101.58.0201273183
IBAN:GR0402601010000580201273183
Όνομα Δικαιούχου: Ξηροτάγαρου Πέγκυ

4 . Έξοδά αποστολής :

Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με τα παρακάτω έξοδα αποστολής ανά περιοχή:

  • εντός Νομού Αττικής 2,20€
  • Επαρχία (χερσαίοι προορισμοί) 3,20€
  • Νησιά 3,70€

Για παραγγελίες άνω τον 50,00€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής .

Menu